Társasházkezelés a hivatásunk 1997 óta!

Családi vállalkozásunk komplex ajánlatot nyújt az ügyfeleknek. Fő profilunkba a teljes körű társasház kezelés, a közös képviselet, és minden nemű, a munkánkhoz kapcsolódó adminisztráció tartozik.


Szolgáltatásainkat a társasházi törvényeknek megfelelően végezzük. Cégünk minden tagja rendelkezik a társasházkezeléshez szükséges szakismerettel, és tapasztalattal. Budapest egész területén vállaljuk mind a kis, mind a nagy házak, illetve lakóparkok közös képviseletét és társasház kezelését. 

Legfőbb célunk az ügyfelek maximális kiszolgálása az igényeik folyamatos szem előtt tartásával. 

Vállalkozásunk egyik tagja 1997 óta folytatja tevékenységét, néhány éve pedig Novative Szolgáltató Betéti társaság (röviden Novative Bt.) - ként működünk 3 fővel. Innovációt, fejlődést ígérünk kezelt házainknak, amelyben segít minket a mellettünk álló egy - a hosszú évek során kialakult - 20-22 fős, megbízható szakemberi gárda. Ezek a vállalkozók (pl.: víz-gázszerelő, festő, burkoló-kőműves, tetőfedő-bádogos, lift szerelő/karbantartó, ügyvéd, stb.) szükség szerint akár a tulajdonosok rendelkezésére is állnak saját lakásproblémáik esetén.

Ezzel a sikeres kombinációval számos elégedett partnert sikerült szereznünk a hosszú múltra visszatekintő munkánk során. 

Irodánk Budapesten a II. kerületben, illetve a XXII. kerületben található.

  • Vállalkozásunk rendelkezik a tevékenység ellátásához szükséges, illetve a törvényben előírt, az Országos Képzési Jegyzékben meghatározott OKJ 5281401 azonosító számú társasházkezelői szakképesítéssel.
  • Tevékenységünkkel kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

  • Adószám: 26571827-1-43

  • Cégjegyzékszám: 01-06-793987

  • Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Társasházkezelői és ingatlankezelői nyilvántartás: 

https://www.kormanyhivatal.hu/download/1/e8/46000/Ingatlankezeloi_Nyilvantartas.xls#!DocumentBrowse

Gerdesits Márk

G.Tokács Judit

Tokács Imre

Minden jog fenntartva © 2023 Novative-Szolgáltató Bt. - Közös képviselet - Társasházkezelés
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!