Kérjen előzetes ajánlatot tőlünk társasházuk kezelésére!

Adjon meg néhány alap információt társasházukról, és mi 24 órán belül árajánlatot küldünk önnek a házuk kezelésére! Árajánlatunkat egy bemutatkozó dokumentum keretén belül küldjük el önnek.


Mire számíthat a továbbiakban?

Árajánlatkérésére 24 órán belül küldünk önnek egy társasházkezelői bemutatkozót, melyben ismertetjük cégünket és tevékenységünket, illetve a házuk kezelésére vonatkozó előzetes árajánlatunkat is megtalálja benne. 

A dokumentum szabad felhasználású, így akár a tulajdonostársai elé is terjesztheti, átküldheti, vagy akár megvitathatják közösen. Az ajánlat adása után ha szipmatikusnak találnak minket, illetve megfelel árajánlatunk, lehetsőget adunk egy személyes találkozó keretén belüli megismerkedésre. Ilyenkor cégünk tagjai kimennek a társasházhoz, melyet egy kötetlen beszélgetés keretén belül körbejárunk. Innentől már minden a társasház tulajdonosain múlik. 

Ha minket választanak, és esetleg tanácstalanok, nem ismerik a szabályokat, mi a továbbiakban szívesen segítünk, hogy minden hivatalosan, és szabályosan menjen végig az új közös képviselet munkába állásáig.

Minden jog fenntartva © 2023 Novative-Szolgáltató Bt. - Közös képviselet - Társasházkezelés
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!